راه اندازی فارم تولید و پرورش زالو ۴
۳-۱:میزان سرمایه گذاری:
۳-۱-۲:تهیه زالو مولد و کوکون گیری
این سیستم از تولید و پرورش زالو تا حدودی شبیه به نگهداری و افزایش سایز زالو است، اما با این تفاوت که مرحله تولید لارو زالو توسط تولید کننده صورت می گیرد، و البته طول دوره نیز افزایش می یابد.
برای فعالیت در این سیستم به محیطی با شرایط دمایی متغیر در طول دوره و همچنین کنترل شده نیاز است.
تجهیزات مورد نیاز برای نگهداری و غذادهی زالوهای مولد، باید متناسب با تعداد آنها تهیه شود.(بخش زیادی از تجهیزات تا سقف مشخصی از تعداد مولدها مشترکاً استفاده می شود)
متناسب با امکانات، شرایط آب و هوایی و میزان سرمایه گذاری با روش های مختلفی از جمله داخل حوضچه، آکواریوم، استخر، وان و … می توان از زالوهای مولد کوکون گیری کرد.
ادامه تولید و پرورش زالو با این روش دقیقا شبیه به نگهداری و افزایش سایز زالو است.
نتیجه گیری:
شاید به جرات بتوان گفت پرسود ترین بخش در صنعت تولید و پروش زالو این روش از کار باشد، اما به همان نسبت سختی کار نیز افزایش خواهد داشت، ضمن اینکه طول دوره افزایش نسبی دارد، اگر بدنبال سود خوب و فعالیت کاری پایدار هستین این روش از بهترین ها می باشد.
۳-۱-۳:تهیه زالو در فصل پایین بودن قیمت ها
برای فعالیت در این سیستم به محیطی با شرایط دمایی ثابت، مناسب و کنترل شده نیاز است.
نسبت به دو روش دیگر، تجهیزات خاص و زیادی نیاز نیست و در حد نگهداری و مراقبت زالوها می باشد.
بخش اصلی سرمایه گذاری در ابتدا و جهت تهیه زالو صورت می گیرد و در ادامه فقط هزینه های کارگری و آب و برق باید تامین شود.
شناخت بازار و خرید زالو در زمان مناسب و همچنین فروش در اوج قیمت از نکات کلیدی در این روش است که توجه به آن در میزان سوددهی تاثیر بسیار فراوانی دارد.
نتیجه گیری:
می توان گفت ساده ترین نوع فعالیت در صنعت زالو این روش است، میزان سود به چندین فاکتور از جمله تعداد اولیه زالوها، زمان خرید و همچنین زمان فروش بستگی دارد و البته از نظر شغلی کاری پایدار و مستمر نمی باشد، با فروش تمامی زالوها و اتمام آنها عملا فعالیت متوقف شده و تا خرید مجدد زالو در فصل گرما کارگاه تعطیل می گردد.